Εκπαιδευτικός Οργανισμός e-School

Ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης που θα χρειαστείτε στην επαγγελματικό στίβο

Είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη στιγμή που θα πάρετε το πτυχίο σας.

Ελάτε σε εμάς να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας, να αποκτείσετε τα απαραίτητα soft skills για την αγορά εργασίας και βρείτε την εργασία που σας ταιριάζει.

Τα στελέχη του Ομίλου

Εγκαταστάσεις

Το e-School προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε ένα καλά οργανωμένο συγκρότημα που μπορεί επίσης να ενοικιαστεί.

Ο οργανισμός μας αποτελείται από πέντε (5) αίθουσες διδασκαλίας, η καθεμία με μέγιστη χωρητικότητα 25 ατόμων. Αυτές οι αίθουσες διδασκαλίας είναι κατάλληλες για τη διεξαγωγή εκπαιδεύσεων, σεμιναρίων, εκδηλώσεων και άλλων παρόμοιων δραστηριοτήτων.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία, με ράμπα και ευρύχωρες εισόδους στις αίθουσες που επιτρέπουν την πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια. Παρέχουμε επίσης ξεχωριστές εγκαταστάσεις τουαλέτας για άνδρες, γυναίκες, και άτομα με αναπηρίες.

Επιπλέον, προσφέρουμε κοινόχρηστο χώρο μπαρ χωρητικότητας 100 ατόμων, ο οποίος είναι ιδανικός για διαλείμματα, δικτύωση και κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Δεσμευόμαστε πλήρως να σας βοηθήσουμε στη διοργάνωση μιας επιτυχημένης εκδήλωσης ή εκπαιδευτικής προσπάθειας παρέχοντας τον χώρο μας ως χώρο φιλοξενίας!

Αίθουσες

Γραμματεία

Γραφεία

Χώρος διαλείμματος