Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ E-SCHOOL με έδρα την Καρδίτσα, είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης ενηλίκων και επαγγελματικής κατάρτισης πιστοποιημένο από την Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Από το 2003, το E-SCHOOL EDUCATIONAL GROUP παρέχει κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων στην Πληροφορική, στις Νέες Τεχνολογίες, στις ξένες γλώσσες, ενώ παρέχει επαγγελματικά σεμινάρια για εργαζόμενους και προετοιμάζει υποψήφιους για εξετάσεις με στόχο την είσοδο στον δημόσιο τομέα.

Όντας ενεργό στην διαρκή επαγγελματική κατάρτιση και Δια Βίου Μάθηση, το E-SCHOOL EDUCATIONAL GROUP στοχεύει στο να παρέχει στους ανέργους (ιδιαίτερα στους νέους), στους εργαζόμενους και επαγγελματίες με όσο δυνατόν περισσότερα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Το όραμα του E-SCHOOL EDUCATIONAL GROUP είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και πιστοποίηση γνώσεων για τους τομείς με τους οποίους ασχολείται και να είναι ένα δυναμικό πολυεπίπεδο εκπαιδευτήριο που παρέχει υψηλής ποιότητας, σύγχρονη Δια Βίου Μάθηση και πιστοποίηση γνώσεων.

Ως μέρος της προσπάθειας να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει στους μαθητές του, το E-SCHOOL EDUCATIONAL GROUP έχει οργανώσει και λάβει μέρος σε πολυάριθμα προγράμματα Erasmus+ ΚΑ1, τόσο ως φορέας αποστολής όσο και ως φορέας υποδοχής και στοχεύει στην δημιουργία στρατηγικών συμπράξεων με φορείς από όλη την Ευρώπη στα πλαίσια της Βασικής Δράσης 2 του προγράμματος Erasmus+.

ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

O ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ E-SCHOOL είναι ένα δυναμικό εκπαιδευτήριο το οποίο προσφέρει σύγχρονη και ποιοτική Δια Βίου Μάθηση και Πιστοποίηση γνώσεων. Όραμά μας είναι να παρέχουμε εκπαίδευση και πιστοποίηση σε όσο γίνεται περισσότερα αντικείμενα.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΠΕΠ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2 (ΚΕΚ) ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 2000112

Από το 2014 μεταφερθήκαμε σε υπερσύγχρονες, τόσο κτιριακά όσο και από πλευράς εξοπλισμού, εγκαταστάσεις 400 τ.μ. στον κεντρικό πεζόδρομο, στο κέντρο της Καρδίτσας. ………………………………………………….

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ 

“Θεωρώ υποχρέωσή μου να εκφράσω την πλήρη ικανοποίηση μου και τις ευχαριστίες μου

για το επίπεδο και την πληρότητα του προγράμματος, τους εξαίρετους καθηγητές

που ήταν πάντα και άμεσα έτοιμοι να λύσουν απορίες, να ενθαρρύνουν,

να προσφέρουν καθώς και το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό υποστήριξης.”

“Πολύ καλή δουλειά πραγματικά το όλο πρόγραμμα.

Αξίζει κάθε του λεπτό ενασχόλησης…

Με αυτό το email θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά τις ευχαριστίες μου

για την άριστη εμπειρία που είχαμε ως επιμορφούμενοι!”

“Καθώς έχω παρακολουθήσει πολλά εξ αποστάσεως προγράμματα

ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων,

έχω να σας δηλώσω ότι η ποιότητα και η ποσότητα της παρεχόμενης γνώσης που παρέχετε

είναι σε ιδιαίτερα υψηλό και απαιτητικό επίπεδο!”

“Καταρχήν να σας πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος

με την οργάνωση και την πληρότητα του σεμιναρίου.

Είστε ευγενικότατοι, κατατοπιστικότατοι και πολύ συνεργάσιμοι.

Τέτοια γραμματεία και καθηγητές δεν έχω ξανασυναντήσει!”

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ο κ. Λέκκας είναι ο διευθυντής του τμήματος Δια Βίου Μάθησης και είναι στο E-SCHOOL από το 2009. Είναι πτυχιούχος Project Manager και ανάμεσα στις άλλες αρμοδιότητες του, διευθύνει το τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και επιβλέπει κάθε πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουμε.
.
.

ΠΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Ο κ. Παπάγγελος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και οργάνωση εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Έχει MSc στο Industrial Engineering and Management από το πανεπιστήμιο του Groningen, και είναι υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για την υλοποίηση και την επιστημονική ακεραιότητα των παραδοτέων των προγραμμάτων μας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο κ. Καραλής είναι ο υπεύθυνος του τμήματος κατάρτισης και έχει την γενική εποπτεία της υλοποίησης των εθνικών προγραμμάτων στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α 2014-2020.
.
.
.
.

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ

ICT SPECIALIST

Ο κ. Στεργιούλης είναι ο ICT specialist του E-SCHOOL. Οι αρμοδιότητες του εκτείνονται από το Web development και την δημιουργία videos, στον προγραμματισμό και την δημιουργία μαθημάτων E-Learning. Είναι υπεύθυνος για την ψηφιακή υλοποίηση και παρουσίαση των προγραμμάτων μάς σε διάφορα φορμάτ, όπως video, ιστοσελίδες, φυλλάδια, κλπ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΒΕΡΩΝΗ

ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η κα. Σβερώνη είναι υπεύθυνη για την οργάνωση κάθε λεπτομέρειας σχετικά με την διεξαγωγή των σεμιναρίων, καθώς και τον συντονισμό των σεμιναρίων που διεξάγονται στις τοποθεσίες των συνεργατών μας.
.
.
.

ΗΛΙΑΣ ΣΒΕΡΩΝΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο Ηλίας Σβερώνης είναι ο βασικός σύμβουλος εκπαίδευσης και προγραμμάτων. Με εικοσάχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση, ο κ. Σβερώνης συμβάλει στην διασφάλιση της υψηλής ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου στο E-SCHOOL. Έχει επίσης συμβουλευτικό ρόλο στο τμήμα Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ