Project Description

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Το ESCHOOL αποτελεί ένα Όμιλο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Φοιτητών που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη ενίσχυση καθ΄ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους (πτυχιακές εργασίες, διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, αναλύσεις spss). Σκοπός του ομίλου είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών της, βασιζόμενη πάντα στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα. Λόγω της πολυετούς παρουσίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης έχουμε δημιουργήσει ένα άριστο πλέγμα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς χάρη στην έμφαση που δίδεται στις μεταβαλλόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Η συγγραφή μιας πτυχιακής εργασίας για τους φοιτητές είναι μια μεγάλη υπόθεση και για το λόγο αυτό στο ESCHOOL , κάθε υποστήριξη σε εργασία την αναλαμβάνει εξειδικευμένος συνεργάτης. Αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη σε προπτυχιακές – μεταπτυχιακές – πτυχιακές εργασίες & διδακτορικά (γνωμοδότηση, βιβλιογραφία, στοιχειοθέτηση, μορφοποίηση, ποιοτική ή ποσοτική έρευνα, στατιστική ανάλυση, συγγραφή, κ.λ.π.).

Κάθε εργασία είναι μοναδική και αυθεντική καθώς συγγράφεται από την αρχή με βάση τις απαιτήσεις του κάθε φοιτητή. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε εργασία την αναλαμβάνει υπεύθυνα ένας εξειδικευμένος συνεργάτης του ESCHOOL  με τον οποίον θα είστε σε άμεση επικοινωνία κατά τη διάρκεια στήριξης. Οι συνεργάτες της εταιρείας αναλαμβάνουν υπεύθυνα, αξιόπιστα και με 100% εχεμύθεια τις εργασίες σας ανεξαρτήτου έκτασης και επιπέδου δυσκολίας.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ SPSS

Το ESCHOOL  υποστηρίζει φοιτητές κατά την πραγματοποίηση της στατιστικής ανάλυσης που απαιτούν οι εργασίες τους. Καθοδήγηση στην εκπόνηση ολόκληρης της πτυχιακής εργασίας ή μόνο το κομμάτι της έρευνας.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες:

  • Υποστήριξη στη διανομή και συλλογή των ερωτηματολογίων (εφόσον αυτό είναι απαραίτητο).
  • Υποστήριξη στην εισαγωγή των δεδομένων σε στατιστικά προγράμματα του SPSS.
  • Δημιουργία ερωτηματολογίου ή στάθμιση ερωτηματολογίου.
  • Υποστήριξη στη συλλογή πρωτογενών δεδομένων από τα ερωτηματολόγια ή τις συνεντεύξεις.
  • Υποστήριξη στην ανάλυση των αποτελεσμάτων με πίνακες, σχήματα και διαγράμματα.
  • Υποστήριξη στη διατύπωση των συμπερασμάτων της έρευνας.
  • Στήριξη στην τελική διατύπωση της συζήτησης (σύνδεση θεωρητικού με έρευνα).

Γνωρίζοντας την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στον τομέα των στατιστικών αναλύσεων, το ESCHOOL  έχει στελεχώσει πολύπειρους καθηγητές που ειδικεύονται στις έρευνες και στις στατιστικές αναλύσεις, αποκλειστικά για να προσφέρει σε εσάς άριστα αποτελέσματα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-POWERPOINT

Η πολυετής πορεία μας στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μας έχει κάνει να αντιληφθούμε ότι η δημιουργία μίας παρουσίασης για την πτυχιακή εργασία, διπλωματική εργασία ή εργασία εξαμήνου είναι μία εξαιρετικά στρεσογόνος και απαιτητική διαδικασία. Γνωρίζουμε ότι συχνά χρειάζονται σύνθετες δεξιότητες για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το ESCHOOL  με μεγάλη εμπειρία στις παρουσιάσεις (με βραβεία από ευρωπαϊκούς οργανισμούς) μπορεί να σας βοηθήσει σε κάθε είδους παρουσίαση PowePoint χρησιμοποιώντας επαγγελματικά πρότυπα. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και τη διόρθωση παρουσιάσεων για πτυχιακές, διπλωματικές ή εργασίες εξαμήνου, μέσα σε 2-6 εργάσιμες ημέρες. Η κάθε παρουσίαση πρέπει να πληροί τα ποιοτικά πρότυπα που θέτουμε για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τελική παρουσίαση της εργασίας σας. Σχεδιάζουμε τις παρουσιάσεις με βάση τις προδιαγραφές που θέτουμε εμείς εκτός και αν έχετε κάποια συγκεκριμένα πρότυπα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε (φόντο, γραμματοσειρές, κίνηση). Σας παραδίδουμε την παρουσίαση έγκαιρα, με εγγύηση για ποιοτικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ, Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

“Το όραμα του E-SCHOOL EDUCATIONAL GROUP είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και πιστοποίηση γνώσεων για τους τομείς με τους οποίους ασχολείται και να είναι ένα δυναμικό πολυεπίπεδο εκπαιδευτήριο που παρέχει υψηλής ποιότητας, σύγχρονη Δια Βίου Μάθηση και πιστοποίηση γνώσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε τις απορίες. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε άμεση επικοινωνία μαζί σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Λ. Σακελλαρίου 29,
Καρδίτσα, Τ.Κ.: 43100
Τηλέφωνο: 2441021130
What’s up: 6978520099
Κινητό: 6970147777
Fax: 2441073999
Email: info@e-sl.gr

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Δηλώνω ότι συγκατατίθεμαι στην διατήρηση των προσωπικών μου δεδομένων, για τον σκοπό που έχουν συλλεχθεί και για παρεμφερείς με αυτό σκοπούς, όπως και για μελλοντική ενημέρωσή μου από την εταιρεία E-SCHOOL ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, αλλά και από τις υπόλοιπες εταιρείες του ίδιου ομίλου.

[honeypot honeypot-897]