Ο εκπαιδευτικός όμιλος E-SCHOOL EDUCATIONAL GROUP, στα πλαίσια της Διαπιστευσης Erasmus+, η οποία έχει ως σκοπό την εκπαίδευση και την επιμόρωση του προσωπικού του σε διάφορους τομείς αιχμής, επισκέφτηκε την Ισπανία και παρακολούθησε το μάθημα “Ήπιες Δεξιότητες στον χώρο Εργασίας”.
Στην κινητικότητα συμμετείχαν έξι άτομα, από το τμήμα Δια Βίου Μάθησης, από το τεχνικό τμήμα και από το τμήμα Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η βελτίωση της επικοινωνίας, η καλύτερη επίλυση προβλημάτων, η καλλιέργεια της ομαδικότητας και του εργασιακού ήθους αλλά και η θετική αντιμετώπιση της εργασίας. Όλα αυτά μπορούν να συμβάλλουν όχι μόνο στην παραγωγική και ευχάριστη εργασία, αλλά και στην αντιμετώπιση του άγχους που προκύπτει μέσα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Ήμασταν στην ευχάριστη θέση να φιλοξενηθούμε από έναν έμπιστο και αγαπητό συνεργάτη, τον Jose Carlos Leon και την INDEPCIE, οι οποίοι φρόντισαν να μας υποδεχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όχι μόνο σε επίπεδο εκπαίδευσης αλλά και σε επίπεδο πολιτιστικής εμπειρίας.

#ERASMUS #KA1 #ESCHOOLEDUCATIONALSCHOOL #ERASMUS #KA1 #ESCHOOL #EDUCATION #SCHOOL #TRAINING #SPAIN #EUPROJECTS