ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

Στα χέρια του ΑΣΕΠ η προκήρυξη για τις νέες μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΣΑ

Σωτήρης Μπέσκος

Σωτήρης Μπέσκος

29/09/2020 – 22:05
29/09/2020 – 22:05
29/09/2020 – 22:05

Στα χέρια του ΑΣΕΠ η προκήρυξη για τις νέες μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΣΑ

Στο ΑΣΕΠ έχει φτάσει σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News η προκήρυξη του ΟΑΣΑ για τις νέες μόνιμες προσλήψεις οδηγών λεωφορείων και τεχνιτών για τα αμαξοστάσια του Οργανισμού.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι εκτός ΑΣΕΠ αλλά θα πρέπει να προηγηθεί το πράσινο φως της Ανεξάρτητης Αρχής για την έκδοση της προκήρυξης από τον ΟΑΣΑ.

Ειδικότερα, ο ΟΑΣΑ προχωρά στην πρόσληψη 655 μόνιμων υπαλλήλων σε ειδικότητες όπως αυτές των οδηγών και των τεχνιτών. Η προκήρυξη σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News έχει ήδη φτάσει στα γραφεία της οδού Πουλίου.

Οι προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις αορίστου χρόνου θα γίνουν υπο την εποπτεία του ΑΣΕΠ αλλά λόγω των αυξημένων αναγκών του Οργανισμού και την επιτακτική ανάγκη για στελέχωση του στο συγκοινωνιακό έργο κρίθηκε απαραίτητο, η Ανεξάρτητη Αρχή να μην εκδώσει την προκήρυξη παρά μόνον να επιβλέψει την διαδικασία. Να υπενθυμίσουμε ότι η δυνατότητα αυτή να εκδοθεί προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό εκτός ΑΣΕΠ είχε δοθεί με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής, η προκήρυξη δεν θα αργήσει να εγκριθεί και αναμένεται να επιστρέψει, έχοντας το πράσινο φως για άμεση έκδοση από τον ΟΑΣΑ. Οι αιτήσεις θα γίνουν απευθείας στον Οργανισμό Συγκοινωνιών ενώ θα ξεκινήσουν μετά την έκδοση της πρόσκλησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τις θέσεις των οδηγών θα ζητηθούν τα εξής:

Επαγγελματική άδεια οδήγησης Δ’ κατηγορίας Δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ, Τεχνικού αυτοκινήτων, εκπαιδευτή υποψήφιων οδηγών αυτοκινήτων ή πτυχίο Α και Β κύκλου σπουδών ΤΕΕ ειδικότητας Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτων ή απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Πολυκλαδικού Τμήματος Μηχανικών αυτοκινήτων ή Τεχνικής Επαγγελματικής σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικότητας Μηχανών Αυτοκινήτου ή σχολής Μαθητείας ΟΑΕΔ ειδικότητας Μηχανοτεχνιτή αυτοκινήτου ή άλλος ισότιμος τύτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχής ή συναφούς ειδικότητας ή απολυτήριος τίτλος οποιασδήποτε σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και Εμπειρία δύο ετών ως οδηγός βαρέων οχημάτων

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Dikaiologitika News στο Google News

viber Το Dikaiologitika News και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

image1

Η COVID-19 αναγεννά «ξεχασμένες ασθένειες» – SOS εκπέμπει ο ΠΟΥ

image2

Βρούτσης: Τα 21 μέτρα για την στήριξη εργαζομένων και ανέργων

image3

Κατατέθηκε η τροπολογία για την πρόσληψη μόνιμων ιατρών σε ΜΕΘ και άλλες διατάξεις για την ενίσχυση του ΕΣΥ

image4

Χάνουν το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ μακροχρόνια άνεργοι για ένα μεροκάματο

image5

Μιχάλης Κεφαλογιάννης : Θετικός στον κοροναϊό ο παρουσιαστής

image6

Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ, το ωράριο λειτουργίας αύριο Σάββατο 7/11

  Source link

  2020-11-07T22:53:05+03:00November 7th, 2020|
  • Λάμπρου Σακελλαρίου 29 (Κεντρικός Πεζόδρομος) Καρδίτσα – Τ.Κ. 43131
  • 2441021130
  • 6970147777 & 6978520099 (What’s Up)
  • 2441073999
  • Δευτέρα – Παρασκευή: 09.00 Π.Μ. – 21.00 Μ.Μ.

   Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

   Δηλώνω ότι συγκατατίθεμαι στην διατήρηση των προσωπικών μου δεδομένων, για τον σκοπό που έχουν συλλεχθεί και για παρεμφερείς με αυτό σκοπούς, όπως και για μελλοντική ενημέρωσή μου από την εταιρεία E-SCHOOL ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, αλλά και από τις υπόλοιπες εταιρείες του ίδιου ομίλου.

   [honeypot honeypot-647]
   [cf7sr-simple-recaptcha]

   Go to Top