ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ E-SCHOOL

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ E-SCHOOL στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ υποδέχεται 24 σπουδαστές από το Κολλέγιο CDA COLLEGE της Κύπρου.
Η υποδοχή είναι στα πλαίσια του εγκεκριμένου προγράμματος με κωδικό: «2018-1-EL01-KA102-047291» και τίτλο: «Επαγγελματική Κατάρτιση ειδίκευσης στην Ευρωπαϊκή αγορά εργασίας και πρακτική άσκηση σε εταιρείες (απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας μέσω άμεσης επαφής με επαγγελματίες του τομέα)».

Την οργάνωση των δραστηριοτήτων και την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος διάρκειας από 13/042019 έως και 26/04/2019 έχει αναλάβει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος E-SCHOOL.

Το πρόγραμμα αφορά 3 ροές εκπαιδευομένων του CDA COLLEGE της Κύπρου, με συμμετέχοντες από όλες τις πόλεις και τις δομές του φορέα αποστολής. Η κάθε ροή αποτελείται από 8 εκπαιδευόμενους μιας ειδικότητας και 2 συνοδούς. Οι ειδικότητες αφορούν τα τμήματα ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ και ICT του κολλεγίου, και οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από θεωρητικές διαλέξεις και τεχνικές επισκέψεις/παρακολούθηση κύκλου εργασιών από επαγγελματίες & επιχειρηματίες, ειδικούς του χώρου.

Εκτός από την θεωρητική και πρακτική τους εκπαίδευση, με τη συνοδεία υπεύθυνου στελέχους του E-SCHOOL, θα πραγματοποιήσουν τεχνικές και πολιτιστικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις, μουσεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης μας και της γύρω περιοχής (Λίμνη Πλαστήρα, Μετέωρα, Περτούλι κλπ)